Børnefødselsdag på Geologisk Museum

MØD DINOSAURERNE

– Hold børnefødselsdag på Geologisk Museum
og giv ungerne en oplevelse ud over det sædvanlige

I selskab med en af museets værter kommer I på en tur igennem udstillingen Dinosaurfamilier og møder undervejs de forskellige dinosaurer – fra de store langhalse til de hurtige raptorer.

Undervejs hører I om dinosaurernes fjer, æg og unger, og I er selv med til at fortælle historien om, hvordan en dinosaur bliver til et fossil, der efter millioner af år måske graves frem af forskerne. I kan også se og røre ved ægte dinosaurknogler, dinosauræg og andre spændende genstande.
Efter særomvisningen i dinosaurudstillingen ender I i Skolestuen, hvor alle børn kan lave en dino-souvenir til at tage med hjem, og hvor der er mulighed for at dække op til fødselsdagshygge.

 

Fødselsdagstilbuddet omfatter


– En modtagelse i museets Skolestue, hvor I kan lægge overtøj, tasker, forplejning mv.

– En særomvisning for børn i udstillingen Dinosaurfamilier på Geologisk Museum med jeres egen vært, der fortæller om dinosaurer og hvor I kan se og røre ved dino-genstande (ca. 40 min)

– Workshop i museets Skolestue, hvor alle laver deres egen dinosaursouvenir (ca. 30 min)

– Jeres eget bord i Skolestuen, hvor I kan dække op til de sultne dinosaurjægere (ca. 1 time)

– Adgang til Geologisk Museums udstillinger – inkl. særudstillingen Dinosaurfamilier – på egen hånd før eller efter omvisningen (indenfor museets åbningstid)

 

Læs mere


Vil du vide mere om afholdelse af børnefødselsdage på Geologisk Museum?

Besøg vores hjemmeside hvor du finder flere praktiske informationer om, hvornår og hvor længe det er muligt at afholde børnefødselsdag på museet. Her finder du også oplysninger om, hvad det koster, og hvordan du booker en fødselsdag.

Læs mere her… 

af Statens Naturhistoriske Museum den 01.11.2018

Aktuelt