Fire måder at holde sommerferie på SMK

27-06-2016

Leg, lær, hyg og udforsk på SMK hele sommeren! Vær med, når vi inviterer indenfor til kreative sommeraktiviteter og til afslapning i Museumshaven, hvor der er is, kaffe og forhåbentlig masser af sol.

Hele sommeren er der aktiviteter for børn og barnlige sjæle, videbegærlige og nysgerrige hoveder og ikke mindst for de hyggehungrende. Nyd kaffen under åben himmel, mens fødderne bliver afkølet i springvandet, lav fantasifulde sommereksperimenter i Børnenes Værksted, og vær med, når vi inviterer til SMK Fridays i Museumshaven.

LEG med i Børnenes Værksted, når bobleplast, garn, sæbebobler, farveblyanter, ler, vandpistoler, pap og maling forvandler sol og sommer til skulpturer, giver rejseminder form og farve og bliver brugt til at lave fantasifulde kunstnerbøger og skabe kunstværker med tryk på.

I museets faste udstillinger er der aktiviteter for hele familien. Find gemte historier i værkerne med brætspillet Match-SMK, tag på opdagelse i kunsten med SMK’s nye flipflapper eller slå dig med løs med papir og blyant i Tegnesalen.

Børnenes Værksted har åbent fra tirsdag til søndag kl. 11.30-16.30.
Hver uge er der et nyt tema på tapetetet

28. juni – 3. juli: Børnenes Værksted: Eksperimenter
5. juli – 10. juli: Børnenes Værksted: Kunstnerbøger
12. juli – 17. juli: Børnenes Værksted: Modsætninger
19. juli – 24. juli: Børnenes Værksted: Sol over SMK
26. juli – 31. juli: Børnenes Værksted: Rejseminder
2. august – 7. august: Børnenes Værksted: TRYK PÅ!

Et besøg i Børnenes Værksted koster 30 kr. + dagsbillet.
Med et årskort MINI er der gratis entré for op til to børn pr. besøg.

LÆR om kunstens verden, dyk ned i SMK’s historie og oplev nogle af museets absolutte kunstperler. Tag med omviseren på opdagelse i museets faste udstillinger, hvor vi undersøger kunsten i både børne- og voksenhøjde.

Hver søndag kl. 13.00-13.45: Omvisninger i børnehøjde
Hver søndag kl. 14.00-14.45: Omvisninger for voksne
Hver søndag i juli og august kl. 15.00-15.45: Engelske omvisninger

Omvisningerne er gratis, når entréen er betalt.
Billetter afhentes fra 30 min. før omvisningen begynder.

HYG dig med en kop kaffe under åben himmel i Museumshaven og køl tæerne i museets sommerbassin. Har du lyst til at spille bold eller gynge, kan du slå dig løs på legepladsen i museets baghave, Østre Anlæg.

26. august inviterer vi til sommerhygge i Museumshaven, når SMK Fridays skyder Copenhagen Art Week i gang med art talks, drinks, kunstner-dj og performances – vi glæder os til at se dig!

UDFORSK landets største kunstmuseum, der rummer mere end 700 års kunst. Gå på opdagelse i museets faste udstillinger, der udfolder alt fra den tidligste renæssance til kunsten af i morgen.

Hele sommeren kan du fare vild i en enorm labyrintisk installation i særophængningen Udenfor Curriculum eller udforske, hvordan nye digitale teknologier påvirker os i udstillingen Ed Atkins. Safe Conduct. Du kan også tage på en rejse tilbage til 1700-tallets dramatiske storbyliv i London i udstillingen William Hogarth. En skøges liv og andre historier.