Fri fredag! The Rolling Stones LIVE – FRI ENTRÉ

Oplev ’The Rolling Stones – Havana Moon’ på to lærreder i Asta Bar eller nyd den i stort format og for fuld udblæsning i biografen ved siden af baren. Der er fri entré – og fri bevægelighed! Fredag den 26. januar fra kl. 16.00!

Fredag den 25. marts 2016 vil sandsynligvis for stedse være dagen, som markerer Cubas definitive entré i rockhistorien. Det var nemlig dagen, hvor The Rolling Stones gæstede den caribiske ø og spillede for over 500.000 mennesker i hovedstaden Havana – bare fem dage efter at Barack Obama, som den første amerikanske præsident i 88 år, havde været på officielt besøg. Den nøje planlagte koncert blev optaget af et massivt kamerahold ledet af instruktør Paul Dugdale, som er specialist i forevigelse af storskala-events (Adele, Coldplay m.fl.).

Og Verdens Største Rockband afslutter da også hér en formidabel turne gennem Latinamerika med både virtuositet og massiv gennemslagskraft for det hengivne publikum. Et kulturelt og politisk paradigmeskift for åbent kamera undfanget i ’Jumpin’ Jack Flash’, ’It’s Only Rock ‘N’ Roll (But I Like It)’, ’(I Can’t Get No) Satisfaction’ og ti andre eviggrønne perler fra det enorme bagkatalog – og med en på en gang top tændt og sympatisk afvæbnende Mick Jagger i front, som kækt betegner sine bandfæller som “the revolutionary Ronnie Wood” og ”compadre Keith Richards”.

Læs mere om arrangementet her.

af Cinemateket den 12.12.2017

Aktuelt