Fri fredag! The Beyoncé Experience LIVE

Tyvstart weekenden med koncertfilm, kvalitetsøl fra hanen og fyraftenshygge à la carte. Cinematekets pop-up-bar byder udvalgte fredage på håndplukkede live-oplevelser på fire lærreder på én gang – helt gratis og i afslappede rammer. Den 18. maj giver vi dig i samarbejde med Sony Music Denmark en toptrimmet Beyoncé i hendes ultimative show ’The Beyoncé Experience’.

Under parolen ”Are you ready to be entertained”, og iklædt mere end stramtsiddende pailletter, åbner R&B-stjernen med charme og selvsikkerhed af fineste karat sin spektakulære performance i Staples Center i Los Angeles, september 2007. Optagelsen havde simultan-release i en række amerikanske biografer et par måneder senere og kan nu for første gang opleves i stort format herhjemme.

Dét går ikke stille for sig. Hitsene fra de to første soloplader efter bruddet med Destiny’s Child sendes fra den lysindhyllede scene i spændstigt koreograferede kaskader fra første fløjt: ’Crazy in Love’, ’ Baby Boy’, ’Beautiful Liar’ og ’Naughty Girl’ for bare at nævne fire af de første. Og så kommer de ellers en efter en i uptempo-gear, kælne soul-antræk, hiphop-iklædning og det der er bedre – med guest appearance fra rapper, partner og kommende gemal Jay-Z på ’Upgrade U’ og genforeningen med Destiny’s Child-søstrene Kelly Rowland and Michelle Williams på ’Survivor’ som de helt store højdepunkter.

Se filmen på to lærreder i Cinematekets Asta Bar, mens du skåler med dine venner – eller nyd den i stort format og for fuld udblæsning i biograferne ved siden af baren. Der er fri entré – og fri bevægelighed.

16.00: Baren åbner med DJ og god øl m.m. til venlige priser
17.00: ’The Beyoncé Experience: Live’ kick-off
19.00: Tak og god fredag aften

af Cinemateket den 12.04.2018

Aktuelt