Guide til efteråret på SMK

18-09-2016

I efteråret er der masser af oplevelser for både store og små. Dyk ned i eksperimenterende tegninger, hypnotiserende mønstre og værker, der sætter spot på flugt, grænsekrydsning og asylpolitik.

På SMK glæder vi os til efteråret! De kommende måneder slår vi nemlig dørene op til en række nye udstillinger. Oplev den franske mester Auguste Rodins eksperimenterende tegninger, dyk ned i værker, der sætter fokus på flugt-, asyl- og migrationsproblematikker og udforsk den pakistanske kunstner Aisha Khalids hypnotiserende univers.

Som altid kan du også gå på opdagelse i 700 års kunst i SMK’s faste udstillinger, slå dig løs i værkstedet og tage med omviseren på opdagelse.

Børnenes Værksted

Juleri_3.jpg (2500×1035)

Slip din indre kunstner løs! Vær med, når vi skaber fantasidyr med skarpe hugtænder, glitrende skæl og blød pels, kreerer liggende, svævende og gående kroppe og trykker, tegner og maler mønstre, prikker og tern.

Lørdag og søndag kl. 11.30 – 16.30
Pris: 30 kr. + dagsbillet

På opdagelse med omviseren

Hver søndag kan du tage med omviseren på opdagelse i kunsten. Sammen dykker vi ned i en række værker og går på jagt efter fortællinger, der gemmer sig under overfladen. Tag med på en voksenomvisning eller oplev museets kunstperler i børnehøjde.

Søndag kl. 12 – 12.30:
Omvisning i Migrationspolitik: Tre CAMP-udstillinger på SMK
Søndag kl. 13 – 13.45:
Børneomvisning i SMK’s faste udstillinger
Søndag kl. 14 – 14.30:
Voksenomvisning i SMK’s faste udstillinger
Søndag kl. 15 – 15.45:
Omvisning i Flygtige øjeblikke – Tegninger af Auguste Rodin

700 års kunst

På SMK kan du gå på opdagelse i mere end 700 års kunst. Udforsk museets faste udstillinger, der udfolder alt fra den tidligste renæssance til kunsten af i morgen.

I de faste udstillinger er der aktiviteter for hele familien. Find gemte historier i værkerne med brætspillet Match-SMK, opdag kunsten med SMK’s flipflapper eller find papir og blyant frem i Tegnesalen.

Migrationspolitik: Tre CAMP-udstillinger på SMK