Havernes Hemmelighed

Besøg de skjulte kroge i museumskvarteret og løs gåden om havernes hemmelighed. Perfekt til en anderledes gåtur, hvor du både kommer omkring i parkerne og samtidig bliver klogere på Københavns historie.

’Havernes Hemmelighed’ er en lille bog, der leder dig rundt til otte poster i museumskvarteret. Bogen tager dig med på en rejse tilbage i tiden, hvor du blandt andet kommer til at besøge kvarterets grønne oaser Botanisk Have, Kongens Have og Østre Anlæg.

Hver post giver dig en ledetråd til at løse gåden og fortæller små historier om det sted, den ligger – for eksempel om Kong Christian d. 4., gamle kunstsamlere, glemte monumenter, labyrintiske stisystemer, døde svenskere og meget mere.

Du kan downloade bogen som pdf-fil ved at klikke på linket nedenfor. Så kan du selv printe den ud eller medbringe den på din tablet.

’Havernes Hemmelighed’ egner sig både til større børn og voksne, og giver indblik i hvordan haver er blevet udformet, opfattet og brugt i forskellige historiske perioder og kulturer. Bag bogen står forfatter Gertrude Kiel, som også har skrevet børneromanen ’Tidsjagten’.

HavernesHemmelighed_rgb

 

PM_Haverneshemmelighed_ep_140618_cover_ORG

 

Foto: Danmarksmonumentet. Ana Cecilia Gonzales

 

af Parkmuseernes sekretariat den 06.03.2015

Aktuelt