Talende Træer

”Hvis jeg kunne fortælle dig bare en lille smule af, hvad jeg har oplevet de sidste 356 år herinde…Du ville ikke tro mig.” Sådan begynder en af de Talende Træers vilde historier fra Kongens Have.

Du kan vække 10 af træerne til live i Kongens Have ved at lytte til deres historier på app’en Podwalk. Hvert eneste træ har sin egen beretning om alt det, der er sket i havens næsten 400 år lange historie. Hør for eksempel om de mystiske labyrinter, enhjørningetronen, kæmpeblæksprutten og linedanseren, der styrtede i døden fra Rosenborgs tårn.

Klik her og lyt til historierne på Podwalk.

Projektet Talende Træer kunne oprindeligt opleves som lydinstallationer i ti udvalgte træer i Kongens Have i sommeren 2015. Nu lever projektet videre på Podwalk, hvor du kan streame historierne.

af Parkmuseernes sekretariat den 04.08.2016