Musikfilm Festival ’17 i Cinemateket

22.- 30. april 2017

Musikfilm Festival ’17 løber af stablen 22.-30. april 2017 og har mere end 30 film på programmet.

Velkommen til en verden af fascinerende billeder og forførende lyd på det store lærred. Ni dage med spritnye film suppleret med klassikere, nicheproduktioner og genfundne perler fra filmarkivernes skatkister. Som altid er genrespektret bredt, så det er muligt både at se film om navne fra rockens hovedåre og pletskud om alt fra heavy metal over punk, electronica, jazz, hiphop, alternativ country og klassisk musik.

Køb dine billetter til EARLY BIRD-priser med rabat frem til d. 27. marts.

Musikfilm Festivalens plademarked og quiz

Gør et kup eller find en sjælden vinylskive til din samling på Musikfilm Festivalens plademarked lørdag den 29. april kl. 12.00-17.00. Det er også her, du kan deltage i årets musikquiz anført af rockkritiker Klaus Lynggaard. Undervejs kan du slappe af og høre musik i Asta Bar med en kop kaffe eller en kold øl. Quizzen begynder kl. 14.00. Man kan tilmelde hold på 1-3 deltagere. Tilmelding foregår i baren på dagen (begrænset antal pladser). Stadepladser til plademarkedet kan bookes hos markedskoordinator Anders Arentoft på anderscurious@gmail.com. Stadepladser koster 150 kr. Der er fri entré til både plademarked og quiz.

Events

Sammen med filmvisningerne inviterer vi til en stribe events og live-optrædener.

Læs meget mere om hele programmet og køb billetter her.

af Cinemateket den 27.02.2017