Parkvandringer og Haver fra øst til vest

Der er mulighed for at få udvidet sin horisont hver onsdag. Bliv klogere på museumskvarterets historie på en parkvandring. Eller få indblik i europæisk og islamisk havekultur på omvisningen Haver fra øst til vest: Omvisning om historisk havekultur på SMK, i Kongens Have og på Davids Samling.

Parkvandringer – bliv klogere på kvarterets historie.
Kom med på en parkvandring, hvor du hører om befæstningsværker og lystparker, om krig og fred og ikke mindst om menneskets nysgerrighed og videnskabens historie. Med afsæt i området omkring Parkmuseerne tegner parkvandringerne et stykke byhistorie, der begynder med Kong Christian IV’s omsiggribende planer for udvidelsen af København og omlægningen af voldene.

Onsdag d. 3., 10., 17., og 31. juli.
Alle datoer kl. 10-12 samt 14-16.
Vi mødes foran Rosenborg Slot, Øster Voldgade 4A.
Det er gratis at deltage i Parkvandringerne.

Onsdag d. 24. juli og d. 7. august.
Begge dage kl. 10-12.
Vi mødes på Statens Museum for Kunst.
Billetter koster 150,- og købes på billetlugen.dk.

Få mere at vide om Parkmuseernes andre sommeraktiviteter her.

af Parkmuseernes sekretariat den 16.07.2013