Se, tegn og mal blomster med Parkmuseerne

Se – tegn – mal Blomster giver dig 25 tegne- og maleøvelser med blomsterbilleder fra Parkmuseernes blomsterudstillinger. Øvelserne er udviklet af kunstnere fra SMK’s værksteder og fokuserer på at udvikle tekniske tegne- og malefærdigheder såvel som evnen til at se motivet – to ting, som er tæt forbundet.

Med Se – tegn – mal kommer du i bogstaveligste forstand tæt på meget forskellige kunstneriske udtryk: lige fra grafiske raderinger og islamiske arabesker til pompøse malerier og kolorerede tegninger fra Flora Danica. Blomsterbillederne er trykt på separate ark i en god kvalitet og sat ind i et smukt, grafisk design, så du både kan nærstudere motiverne og hænge billederne op som plakater.

Se – tegn – mal kan købes i museumsbutikkerne på Davids Samling, Den Hirschsprungske Samling, Rosenborg Slot og SMK samt butikken i Botanisk Have.
Pris 250,-

Deltag i Masterclass i blomstermaleri og få Se – tegn – mal med i prisen

Parkmuseerne tilbyder eksklusive weekend-kurser, hvor du kan lære nogle af blomstermaleriets teknikker og opleve to forskellige blomsterudstillinger sammen med en museumsformidler. Alle forløbets deltagere får også publikationen Se – tegn – mal.

Læs mere om masterclass’en her.

af Parkmuseernes sekretariat den 05.06.2013