Sidste chance: Portrætomvisning på Rosenborg

I forbindelse med Parkmuseernes portrætkavalkade sætter Rosenborgs læringspiloter fokus på slottets mange portrætter på denne omvisning. I vil møde nogle af de fineste kongelige portrætter fra Christian 4. til Frederik 7. og samtidig stifte bekendtskab med nogle af vores dygtigste portrætmalere. I vil opleve hvordan moden gennem tiden har dikteret både tøj og hår, men også hvordan en kongelig skulle afbildedes. Hvordan ønskede kongen at fremstå, og hvordan iscenesættes hans magt på portrættet? I vil opleve en rivende udvikling fra den folkekære Christian 4., en ny iscenesættelse af den prægtige enevælde, frem til oplysningstidens folkelige, naturalistiske portrætter.

Du kan komme med på omvisningen hver weekend november ud. Billetter kan købes HER

af Rosenborg Slot den 07.11.2017