Sommerværksted

Hver fredag slår Parkmuseerne en pavillon op og inviterer til udendørs sommerværksted. Værkstedet flytter rundt mellem parkerne og tilbyder tre forskellige aktiviteter henover perioden: animationsværksted, samlerværksted og naturværksted.

Sommerværksted finder sted hver fredag kl. 10-16.
Det er gratis at deltage.

Animationsværksted i Kongens Have
D. 5. og 12. juli, kl. 10-16
Lav din egen animationsfilm med stop-motion-teknik. Find på en historie med overskriften ”En dag i parken” og brug modellervoks, papir, tegneredskaber til at lave filmens figurer. Du kan også selv lægge lyd på. Alle de små film bliver efterfølgende klippet sammen til en film.

I påskeferien inviterede Filmhuset og Film-X alle interesserede børn til at lave en fælles blomster-stafet film. Hver deltager lavede en scene i filmen for derefter at give stafetten videre til den næste deltager. Se filmen her.

Alder: fra 5 år, børn skal være ledsaget af en voksen

Find Animationsværkstedet i Kongens Have ved indgangen fra Gothersgade og Landemærket.

Samlerværksted i Østre Anlæg
D. 19. og 26. juli, kl. 10-16
Kom og lav dit eget mini-museum til værelset derhjemme: tag på samlerjagt i parken og eksperimenter med hvordan du præsenterer din samling i din helt egen museumskasse. Gennem livet samler de fleste af os på ting og sager. Sære ting og smukke ting. Ting med affektionsværdi og ting, der vækker gode minder. Lige som museerne er fulde af ting, laver børn såvel som voksne små private samlinger af genstande.

Alder: For hele familien. Børn skal være ledsaget af en voksen.

Find Samlerværkstedet i Østre Anlæg ved indgangen fra Sølvtorvet.

Naturværksted i Botanisk Have
D. 2. og 9. august, kl. 10-16
I naturværkstedet kan du deltage i sjove aktiviteter og samtidig lære, hvordan naturen fungerer. Eksempelvis kan du bygge dit eget insekthotel til mariehøns og andre nyttige insekter, som beskytter planterne i din have eller altankasse. Eller du kan lære, hvordan planter kan formerer sig ved at ”klone” planterne ved hjælp af stiklinger.

Alder: For hele familien. Børn skal være ledsaget af en voksen.

Find Naturværkstedet i Botanisk Have ved spejlbassinet.

Få mere at vide om Parkmuseernes andre sommeraktiviteter her.

af Parkmuseernes sekretariat den 08.07.2013

Aktuelt