Studentermedarbejder søges til kommunikation

Drømmer du om en fremtid inden for sociale medier og kommunikation, og vil du hjælpe os med at lave vedkommende og underholdende historier ud af vores museumsstof, der spænder fra kunst og film til kultur- og naturhistorie?

Så er det måske dig, vi leder efter til en to-årig stilling som studentermedarbejder i Parkmuseernes sekretariat.

Parkmuseerne er Københavns grønne museumskvarter og består af de seks kulturattraktioner SMK – Statens Museum for Kunst, Rosenborg, Cinemateket, Statens Naturhistoriske Museum, Davids Samling og Den Hirschsprungske Samling. Museerne ligger i eller ud til de tre parker Kongens Have, Botanisk Have og Østre Anlæg.

Vi kan tilbyde en stilling, hvor du får meget ansvar, kan udvikle dine kompetencer inden for sociale medier og strategisk kommunikation og kommer til at arbejde for seks store kulturattraktioner med din base på SMK.

Arbejdsopgaver
Dine primære arbejdsopgaver vil være at planlægge og producere indhold til Parkmuseernes Facebook-side, hvilket indebærer et redaktionelt overblik, videoproduktion, billedredigering, tekst, interviews, research og praktisk koordinering. Arbejdet foregår i samarbejde med sekretariatets leder, praktikanter m.fl.

Kvalifikationer
Du studerer på en relevant, videregående uddannelse. Desuden er det fordel at du:
– Kan bruge programmer såsom Premier, After Effects, Photoshop, InDesign og Illustrator
– Har sans for billeder og tekst, der fænger
– Skriver godt og kan arbejde journalistisk med fx interviews og vinkling
– Er struktureret nok til at have flere sideløbende opgaver
– Har det fint med at være opsøgende, arbejde selvstændigt, tage initiativ og finde viden om og løsninger på områder du ikke ved så meget om i forvejen.
– Har lyst til at arbejde strategisk og professionelt med kommunikation på sociale medier

Vilkår
Tiltrædelse medio august 2017 (eller snarest derefter) og frem til 30. juni 2019. Stillingen er normeret til 10 timer ugentligt. Løn efter overenskomst. Det primære arbejdssted er Parkmuseernes Sekretariat på SMK, Sølvgade 48-50, 1307, København K.

Ansøgningen

Du søger stillingen via SMK’s e-rekrutteringssystem på www.smk.dk, hvor du under “jobs” følger anvisningerne. Du bedes uploade ansøgning, CV samt relevant dokumentation for erfaringer og kompetencer – gerne med direkte links til eller kopier af tidligere arbejdsopgaver, som du har produceret. Du modtager en automatisk udsendt mail som kvittering for vores modtagelse af din ansøgning mv.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 4. juni 2017. Samtaler forventes afholdt i uge 23 og 24.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund, og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset køn, alder, religiøs og etnisk baggrund til at søge jobbet.

Hvis du får tilbudt stillingen, skal du fremvise en straffeattest.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Louise Trier på tlf. 2552 7175.
www.parkmuseerne.dk

af Parkmuseernes sekretariat den 16.05.2017

Aktuelt