Studentermedarbejder til kommunikation i Parkmuseerne

Ansøgningsfrist 9. september 2018

Har du lyst til at fortælle underholdende og vedkommende historier om vores museumsstof, der spænder fra kunst og kronjuveler til meteoritter og sjældne orkideer?

Så er du måske den studentermedarbejder vi leder efter til Parkmuseernes sekretariat.

Parkmuseerne er Københavns grønne museumskvarter. Det består af seks kulturattraktioner, der ligger i og omkring Kongens Have, Østre Anlæg og Botanisk Have. Kulturattraktionerne er SMK – Statens Museum for Kunst, Rosenborg, Cinemateket, Davids Samling, Statens Naturhistoriske Museum og Den Hirschsprungske Samling.

Vi kan tilbyde en stilling, hvor du udvikler dine kompetencer inden for strategisk kommunikation, får ansvar og kommer til at arbejde for seks forskellige kulturattraktioner.

Arbejdsopgaver
Sociale medier bliver dit primære ansvarsområde. Det betyder, at du skal tilrettelægge og producere indhold til Parkmuseernes Facebook- og Instagram-side. Derudover kan der komme andre forefaldende opgaver. Arbejdet foregår i samarbejde med sekretariatets leder, praktikanter m.fl.

Kvalifikationer
Du studerer på en relevant, videregående uddannelse. Desuden er det en fordel at du:

• Skriver skarpt, flydende og sådan at det taler til følelserne – både på dansk og engelsk
  • Har sans for billeder og tekst, der fanger øjet
  • Kan bruge redigeringsprogrammer til foto, video og grafik, fx Photoshop, Premier, After Effects, InDesign og Illustrator
  • Kan finde ud af at orkestrere flere sideløbende opgaver, og har det fint med at have ansvar, være opsøgende og arbejde selvstændigt.
  • Har lyst til at arbejde strategisk og professionelt med kommunikation på sociale medier

Vilkår
Stillingen er normeret til 7-10 timer ugentligt. Ansættelse sker i henhold til organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT. Tiltrædelse snarest muligt og frem til 30. juni 2019.

Det primære arbejdssted er Parkmuseernes Sekretariat på Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307, København K.

Ansøgningen
Du søger stillingen via SMK’s e-rekrutteringssystem på www.smk.dk, hvor du under “jobs” følger anvisningerne. Du bedes uploade ansøgning, CV samt relevant dokumentation for erfaringer og kompetencer – gerne med direkte links til eller kopier af tidligere arbejdsopgaver, som du har produceret. Du modtager en automatisk udsendt mail som kvittering for vores modtagelse af din ansøgning mv.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest søndag den 9. september 2018. Samtaler forventes afholdt i uge 37 og/eller 38.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Louise Trier på lot@parkmuseerne.dk / tlf. 2552 7175. www.parkmuseerne.dk

Søg stillingen via SMK’s jobportal www.smk.dk/article/jobs/

af Parkmuseernes sekretariat den 17.08.2018