Talende Træer i Kongens Have

1. maj – 30. august 2015.

Denne sommer vækkes træerne i Kongens Have til live. De fortæller forunderlige historier fra kvarterets 400 år lange historie. I hele perioden er der gratis børneaktiviteter i haven.

Utrolige historier
Mystiske labyrinter, enhjørninger og kæmpeblæksprutter, krig og brand, eventyrlige ballonflyvninger og linedansere, der styrter i døden fra Rosenborgs højeste tårn. Dette er blot nogle af de mærkværdige begivenheder, som træerne i Kongens Have har været vidne til, når de med deres lange og snoede rødder har opsnappet de bedste historier fra hele kvarteret. Denne sommer vil træerne i Kongens Have dele ud af deres mange fortællinger fra kvarterets fantastiske historie.

Find de Talende Træer
Du vækker træerne ved at bevæge dig tæt på dem. Vil du være sikker på at finde alle træerne kan du downloade et kort over træerne eller tage en programfolder på et af de seks parkmuseer eller i Kongens Have. De Talende træer kan opleves i hele havens åbningstid.
Download: Talende Træer – kort over Kongens Have

Gode tips

– Træerne er markeret med små skilte ved træroden. Kig også efter fuglekasser.

– Aktivér træet ved at stille dig under fuglekassen. Der sidder nemlig en sensor, som registrerer at du er der.

– Der er indlagt en pause, så der går ca. et halvt minut fra en historie er slut til træet kan aktiveres igen.

Børneaktiviteter hele sommeren
Lav dit eget seje fabeldyr, hjælp til i Christian d. 4.’s køkkenhave eller rejs tilbage i tiden i Fortællesalonen. Kom med ind i de Talende Træers fantastiske univers, når Parkmuseerne byder alle børn og deres voksne velkommen til hyggelige eftermiddagsaktiviteter i Kongens Have. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.
Mere info om aktiviteterne her.

Hz & Tone står bag de ti lydmontager i de Talende Træer og fortællingerne er indlevende fortalt af Steen Jørgensen fra bandet Sort Sol.

af Parkmuseernes sekretariat den 19.06.2015