Tid til julegaver. Særomvisninger i december

Den Hirschsprungske Samling er fuld af gaver – hele samlingen var en gave fra familien Hirschsprung til os alle sammen. I anledning af julemåneden inviterer museet indenfor til tre særlige og helt gratis omvisninger, hvor du kan møde museets direktør og inspektører, som helt eksklusivt vil fremvise nyerhvervede kunstværker og breve fra museets magasiner, der ikke ellers kan opleves i museet.

Onsdag d. 7. december kl. 14 kan du møde museumsinspektør Anna Schram Vejlby, der vil fortælle om den julegave, vi netop har fået ind af døren – fire fine tegninger af Johan Thomas Lundbye.

Onsdag d. 14. december kl. 14 kan du møde museumsinspektør Lise Harbeck Johansen, som fortæller om gaver i familien Hirschsprung og om kunstsamlerens køb af Viggo Johansens ”Glade jul”.

Onsdag d. 21. december kl. 14 kan du møde museets direktør Gertrud Oelsner, der vil fortælle om en gave museet modtog i 2015 – et fint lille studie af Martinus Rørbye fra 1848 med et særligt motiv fra den jyske vestkyst, der var et sjældent forekommende motiv blandt danske billedkunstnere.

af Den Hirschsprungske Samling den 01.12.2016