ÆGsperimenter i påskeferien

Tirsdag - søndag kl. 11.00 -17.00, Onsdag kl. 11.00 - 20.00, Mandag lukket

Det er påske. Det er forår. Det er familietid – og krea-tid! Vi markerer højtiden med påskeomvisninger, påskekylling i caféen og børneværksteder, hvor du kan male med æg og karry og lave vilde skulpturer.

Børneomvisninger: På æggejagt i kunsten
Kunstnere eksperimenterer med forskellige materialer, og nogle maler deres kunstværker med æg. I påsken kan du hver dag tage med omviseren på jagt efter kunstværker malet med æg. Vi leder også efter harer, høns og andre dyr, der måske kan ende på påskebordet.

Anbefalet alder: 4-12 år.
Lørdag 8.– mandag 17. april kl. 13 og kl. 14 (undtagen mandag 10., hvor SMK er lukket). Varighed 30 min. Pris: Gratis med Dagsbillet

Læs mere

Børnenes Værksted: Vilde eksperimenter i børnehøjde
Hvad har æg, karry, gulvtæpper og skumgummi til fælles? Jo det er alt sammen materialer, du kan bruge til at lave et eksperimenterende påske-kunstværk!  Kom og mal påskekyllinger med æg eller vær med, når vi hælder karry eller kardemomme i malingen. Vi har også samlet en stor bunke sjove materialer, som bare venter på at blive forvandlet til vilde skulpturer. Hver dag har vi et nyt eksperiment på plakaten.

Anbefalet alder: 3 år og op.
Lørdag 8. – mandag 17. april kl. 11.30 – 16.30 (undtagen mandag 10., hvor SMK er lukket)
Pris:
Dagsbillet + 30 kr. Gratis med Årskort MINI

Læs mere

Påskekylling i caféen
SMK’s nye café, Depanneur, er åben hele påsken. De serverer blandt andet varm chokolade og en børnemenu med jordnøddeolie-friteret kylling og pomfritter til små sultne maver. Caféen har åbent hver dag i museets åbningstid.

Læs mere

Særåbent 2. påskedag
Husk, at vi i forbindelse med påsken har særåbent mandag 17. april.

Se åbningstider

af SMK den 28.03.2017

Aktuelt