Børnenes efterårsferie på Rosenborg

Én ting er at se den kongelige historie på Rosenborg Slot, en anden er at leve den – og det er lige netop hvad børnene har mulighed for i efterårsferien 2019. På slottet kan børnene lære at gå, neje og bukke efter korrekt hofetikette, og på den måde finde ud af, om de har hvad der skal til for at blive optaget ved Frederik 4.s kongelige hof.  

Efterårsaktiviteten er anbefalet til børn i alderen 4 til 9 år og er gratis, når først den almindelige entrépris for den voksne ledsager er betalt.

Børn og voksne guides rundt på slottet af en af Kongernes Samlings læringspiloter, der krydrer omvisningen med masser af spændende historier.  Og hvem ved, hvad lofterne gemmer af finurlige motiver, når først man lægger sig på ryggen og studerer de smukke malerier? Masser af uopdagede detaljer venter på, at I skal finde dem i efterårsferien!

Omvisningen varer 90 minutter og runder både Skatkammeret og Værkstedet, hvor børnene kan skabe deres helt eget våbenskjold. Vær med alle dage fra den 12.10-20.10 på Rosenborg, enten kl. 10:10 eller kl. 12:30. Book din billet i Kongernes Samlings webshop her.

af Rosenborg Slot den 07.10.2019

Aktuelt