Efterårsaktiviteter på Rosenborg 2018

Efteråret er kommet – Årstiden for lange gåture i de farverige nedfaldsblade, og for at søge indenfor i varmen på de danske museer og lade sig opfylde af indtryk og oplevelser nok til det gode vejrs tilbagevenden.

Mangler du inspiration til, hvad du skal lave, byder efterårsferien på Rosenborg på arrangementer for både voksne og børn. Fra d. 13. til den 21. oktober afholder Kongernes Samling nemlig daglige ferieomvisinger- og aktiviteter, der med fordel kan kombineres med en frisk gåtur i de flammende smukke efterårsfarver i Kongens Have midt i København.

Børnefamilier kan hoppe med på ”Frederik 4.s Hofskole”, der både indeholder omvisning og adgang til det kreative værksted, hvor børnene får lov til at fremstille deres eget våbenskjold. Gennem historiske fortællinger og aktiviteter bliver du og dit barn indviet i, hvad det kræver at blive en del af hoffet. Tror du, at du har hvad der skal til? Hop i kappen og giv det et forsøg i efterårsferien!

Voksne kan få indblik i de kongeliges farverige privatliv i omvisningen ”Kongelig Kærlighed”, der gennem historier og genstande går helt tæt på de kongeliges kærlighedsforhold gennem de seneste 200 år. Med politik, utroskab, hofintriger og store aldersforskelle, er historien alt andet end kedelig.

Læs mere og bestil billetter til Frederik 4.s Hofskole eller omvisningen Kongelig Kærlighed i efterårsferien på Rosenborg

af Rosenborg Slot den 09.10.2018

Aktuelt