Efterårsferie: Familier i kunsten

13. oktober - 22. oktober

I anledning af udstillingen Gillian Wearing – Family Stories sætter SMK fuld fokus på familien. Vi glæder os til at se dig til familiedans, børneomvisninger, børneværksteder og en hyggelig familiemiddag

Udstilling: Gillian Wearing – Family Stories
Gennem videoværker, fotografi og skulpturer fortæller den engelske kunstner Gillian Wearing både rørende og ubehagelige historier om familier og de relationer, der kan være mellem de forskellige familiemedlemmer – eksempelvis mellem mor og barn.

Børnenes Værksted: Familier og fællesskaber
Hver dag i ferien kan du bygge skulpturer, male og lave collager og give dit eget kreative bud på, hvordan en familie og et fællesskab kan se ud. Pris: 30 kr + entré.


Foto: Kristoffer Juel
Børneomvisning for familier
Far-mor-børn, solo-mor, bonusfar og papbror. En familie kan se ud på mange forskellige måder. Med inspiration fra museets samling af 700 års kunst taler vi om, hvad der gør familien helt speciel, irriterende og uundværlig. Gratis, når entréen er betalt.


 Kulturnat: Familiehistorier i kunsten
Museets scene forvandles til et kæmpe dansegulv med farvet lys og diskokugler. Her kan man tage sin mor, bror, tante eller kusine med ud på dansegulvet, når vi inviterer til familiedans.
Kulturnatten byder også på art talks i børnehøjde, tegneworkshops med familieportrætter og en hyggelig familiemiddag ved langborde med børnevenlig mad. Kræver Kulturpas.Kulturnatten på KAS
På Kulturnatten slår Den Kongelige Afstøbningssamling de ellers lukkede døre op. Kom og oplev tusindvis af gipsafstøbninger og lav din egen gipsfigur.  Kræver Kulturpas.Familiemad i caféen
I anledning af efterårsferien står cafémenuen på særlig familievenlig mad. Vi serverer blandt andet en lækker pasta kødsovs, pomfritter og kyllinge-nuggets til små sultne kunstentusiaster.

Praktisk information

Efterårsferien foregår lørdag 14. – søndag 22. oktober. Husk, at vi har særåbent mandag 16. oktober.Læs mere om entrépriserlån af klap-og barnevogne og alle tilbud til børnefamilier.

af SMK den 29.09.2017

Aktuelt