Efterårsferie for børn

I efterårsferien er der masser af spændende oplevelser for børn på SMK. Få kunsten til at vokse, tag med omviseren på opdagelse eller udforsk SMK’s nye udstilling for børn og familier. Og vær med, når vi til Kulturnatten skyder ferien i gang!


Ny udstilling for børn og familier

aisha
© Aisha Khalid. Photo: Shah Zaman Bloch

I udstillingen To verdener som én kan børn og familier dykke ned i den pakistanske kunstner Aisha Khalids hypnotiserende univers, hvor der gemmer sig tilslørede kvinder, eventyrlige figurer og huller, der leder ind til andre verdener.

Omgivet af mønstre, tusindvis af broderisting og stikkende nåle kan børn og deres voksne udforske modsætninger, og hvordan verden ser ud, når man snurrer rundt om sig selv og bliver rundtosset. For de større børn og voksne kan Khalids værker kickstarte samtaler om bl.a. sprog og identitet.

Udforsk To verdener som én
7. oktober 2016 – 19. februar 2017
Pris: Dagsbillet

 

På opdagelse med omviseren

as

Vær med, når vi går på opdagelse i Aisha Khalids forunderlige univers i udstillingen To verdener som én.

Sammen går vi helt tæt på den pakistanske kunstners hypnotiserende værker og dykker ned i fortællingerne, der gemmer sig bag de uendelige mønstre og stikkende nåle.

Lørdag 15. – søndag 23. oktober
Kl. 13.00 – 13.45
Pris: Gratis med Dagsbillet

 

Fællesværk på scenen

vinter2

Kom og sæt dit aftryk, og vær med til at få vores fællesværk til at vokse dag for dag.

Inspireret af Aisha Khalids hypnotiserende værker, som du netop nu kan opleve i udstillingen To verdener som én, tegner vi prikker, tern, cirkler og mønstre i forskellige farver og størrelser.

Mandag 17. – fredag 21. oktober
Kl. 11.30 – 15.30
Pris: Dagsbillet

 

Børnenes værksted

img_6295-m-a4

Slip din indre kunstner løs! Vær med, når vi med pensler, vandpistoler og sæbebobler maler billeder af stående, siddende, svævende og gående kroppe.

Med inspiration fra udstillingen Flygtige øjeblikke – Tegninger af Auguste Rodin skal vi eksperimentere med vand, farver og bevægelse.

Lørdag 15. – søndag 23. oktober
Kl. 11.30 – 16.30
Pris: 30 kr. + dagsbillet

 

Kulturnatten

smk_6344

Vær med, når vi skyder efterårsferien i gang til Kulturnatten! På SMK og Den Kongelige Afstøbningssamling dykker vi ned i Auguste Rodins eksperimenterende univers.

Inspireret af hans tegninger af kroppe i alle afskygninger skaber vi sjove, bløde, tynde, store og små figurer og fantasikroppe.

Fredag 14. oktober
Kl. 18.00 – 00.00
Pris: Gratis med Kulturpas
Se hele programmet for Kulturnatten på SMK

 

Udforsk 700 års kunst

smk_9306

På SMK kan du gå på opdagelse i mere end 700 års kunst. Udforsk museets faste udstillinger, der udfolder alt fra den tidligste renæssance til kunsten af i morgen.

I de faste udstillinger er der aktiviteter for hele familien. Find gemte historier i værkerne med brætspillet Match-SMK, opdag kunsten med SMK’s flipflapper eller find papir og blyant frem i Tegnesalen.

Mandag 17. – søndag 23. oktober
Kl. 11 – 17 (onsdag: kl. 11 – 20)
Gratis med dagsbillet

 

Mellem tusindvis af afstøbninger

kas_nyhed

Nøgne figurer, hedenske guder og kristen kunst – der er nok at gå på opdagelse i blandt de tusindvis af gipsskulpturer i Den Kongelige Afstøbningssamling.

Oplev samlingens helte, krigere og heltinder komme til live gennem gribende og dramatiske audioguides eller udforsk samlingen på egen hånd, når vi i efterårsferien holder særåbent i det gamle pakhus ved Københavns Havn.

Mandag 17. – søndag 23. oktober
Kl. 11 – 17
Gratis

Flere nyheder?
Tilmeld dig SMK’s nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret om nye udstillinger, arrangementer, aktiviteter og særtilbud.

af SMK den 13.10.2016

Aktuelt