Historien er på Instagram

Så er Kongernes Samling endelig på Instagram!

Lidt sent, kan man måske indvende, men når der er tale om et slot med 385 år på bagen og en samling af palæer, der har fungeret som royal bolig i 224 år, tilgiver man dem let.

Til gengæld har vi hos Kongernes Samling nu flere hundrede års fantastisk materiale at trække på, når vi skal opdatere vores Instragramfeed, og vi er allerede godt i gang!

På Kongernes Samlings Instagramprofil ”kongernessamling” kommer du bag facaden på to af de mest ikoniske bygningsværker i København: Rosenborg og Amalienborg. Du vil få et indblik i, hvad der skal til for at drive museum i historiske rammer, der rummer nogle af landets mest kostbare skatte, både når det kommer til konservering, publikumshåndtering, royale besøg og opsætning af særudstillinger.

Vi ved, at et besøg på Rosenborg kan være en overvældende eksplosion af æstetiske indtryk og umådelig detaljerigdom, så på vores Instagramprofil vil vi gøre vores bedste for at zoome ind på de genstande, du måske overså, eller gerne vil vide mere om.

Gennem vores linse ser vi slottet og de udstillede genstande fra nye vinkler – husk fx altid at kigge op, når du besøger Rosenborg. Loftsudsmykningerne gemmer på mange sjove historier, ligesom smukke detaljer kan findes i hvert eneste rum, fra skatkammeret i kælderen til Riddersalen på slottets anden sal.

Vil du have del i danmarkshistorien, set i royalt perspektiv, så følg Rosenborg og Amalienborg på Instagram via kontoen ”kongernessamling

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye, visuelle univers!

af Rosenborg Slot den 06.11.2018

Aktuelt