Kristi Himmelfartsferie på Rosenborg

 

For børn: Historier på ryggen – Frederik 4.s hof

I Kristi Himmelfartsferien kan børnefamilier blive i vist rundt på Frederik 4.s sommerslot. Gennem fortællinger og aktiviteter skal børnene afprøve, om de har det, der skal til for at blive en del af Frederik 4.’s nye hof.

Børnene hører om Frederiks 4.’s oldefar Christian 4., som byggede slottet og ser hans blodige tøj fra kampen mod svenskerne, finder skjulte historier i lofterne og lytter til musik på slottets gulv. De lærer at gå, bukke og neje korrekt i Riddersalen, og i det hele taget hvordan man bliver en rigtig adelig.

Hent dine billetter her

 

For voksne: Det bedste af Rosenborg

Kom med på en klassisk omvisning om Christian 4.s Rosenborg. Oplev danmarkshistorien i et kongeligt perspektiv og få historien helt tæt på kroppen, når du går i fodsporet på de danske konger og dronninger, som levede her gennem 200 år.

Omvisningen ”Det bedste af Rosenborg” sætter spot på de helt særlige genstande, rum og historier, som du bare må kende, når du har besøgt det unikke slot. Oplev bl.a. Christian 4.s private gemakker, de enevældige kongers repræsentationslokale, Riddersalen, og Rigsregalierne, der funkler side om side med kronjuvelerne i det dybe skatkammer.

Hent dine billetter her

af Rosenborg Slot den 01.05.2018

Aktuelt