Kulturnat i museumskvarteret

Til Kulturnatten 2017 slår Parkmuseerne dørene op til en hyggelig og begivenhedsrig aften for hele familien. Vi guider dig her til de bedste arrangementer i museumskvarteret.

Programmet løber af stablen fredag den 13. oktober fra kl. 18.

Besøg Østen på Davids Samling

Kom i orientalsk stemning til tonerne fra Bilal Irshed Trio, som holder hele fire koncerter på Davids Samling. Du kan også få dekoreret dine hænder med smukke mønstre fra naturlige hennafarver og se se tøjkreationer fra Designskolen lavet med inspiration fra islamisk kunst. Rund aftenen af med marokkanske delikatesser og myntete.

Læs mere her.

Tæt på portrætkunsten på Den Hirschsprungske Samling

Bliv klogere på portrætkunstens mange facetter, og lær om børne-, venskabs-, familie- og dødsportrætter. I tegneworkshoppen kan du, med hjælp fra billedkunstner Anne Louise Høy Blicher Winther, skabe dit helt eget portræt af en ven, eller du kan tage udgangspunkt i de udstillede kunstværker.

Læs mere her.

Gys i Cinemateket

Fredag den 13. er lig med gys for alle pengene. I Cinemateket kan børn i alle aldre blive sminket som uhyggelige monstre, og børn over 6 år kan prøve kræfter med at lave deres egen gyserfilm. For de lidt større (8+) kommer Peter Albrechtsen og fortæller om lydene på gyserfilm, og for alle over 15 år vises kultklassikeren fra 1980 ”Fredag den 13”.

Læs mere her.

Rosenborg med lommelygte

Find din lommelygte frem og tag på opdagelsesrejse på et mørklagt Slot, der huser mange spændende historier om Danmarks kongefamilier.

Læs mere her.


Til bords med familien på Statens Museum for Kunst 

Der er fokus på familien på SMK. Her kan både børn og voksne lave familieportrætter og -skulpturer eller tage en sving om til familiedans. I kan også opleve efterårets store udstilling “Family Stories” af Gillian Wearing. I caféen vil der være opstillet langborde, så hele familien kan spise aftensmad sammen.

Læse mere her.

af Parkmuseernes sekretariat den 06.10.2017

Aktuelt