Kulturnatten 2018

Den 12. oktober 2018 fejrer København kulturlivet. Traditionen tro slår Parkmuseerne havelågerne op til et væld af arrangementer på museerne i kvarteret. Her får du et udpluk af det bedste.


Træd ind på den røde løber
Posér som filmstjerne, få lagt en glitrende make-up, hold en takketale eller kom bag om kameraet og skab din helt egen Hollywood-film. Hvis du nogensinde har drømt om livet på den røde løber, så har du nu chancen for at prøve det i Cinemateket.

Se Designskolens orientalske kreationer
Oplev hvad der sker, når unge studerende fra Kunstakademiets Designskole lader sig inspirere af islamisk kunst. Under overskriften ’A Splash of The Orient – Harmony and Symmetry’ indtager de den islamiske afdeling på Davids Samling med deres kreationer.

Besøg Rosenborg Slot i mørke
At slukke lyset er noget de fleste gør hver dag. Men befinder du dig på et slot efter mørkets frembrud, har det en temmelig stor effekt. Tag din lommelygte med og prøv hvordan det er.

Kom med til Klezmer-koncert
Det anmelderroste klezmerband Mames Babegenush fylder Den Hirschsprungske Samling med tonerne fra hele to koncerter kl. 20 og 22. Benyt også muligheden for at blive introduceret til museets tre aktuelle særudstillinger.

Oplev dansk kunsts internationale stjerne
Danh Vo er en dansk-vietnamesisk kunstner, som lige for tiden gør karriere ude i den store verden. I øjeblikket er han aktuel på SMK med udstillingen ’Take my breath away’, der kommer direkte fra Guggenheim i New York. Tag med på en af de korte introduktioner og bliv klogere på, hvad der gør Vo så speciel.

af Parkmuseernes sekretariat den 29.08.2019

Aktuelt