Kulturnatten på Rosenborg 2019

Hvad gemmer der sig mon i de mørke afkroge af Rosenborg? Tag vennerne eller børnene i hånden og besøg slottet til Kulturnatten 2019 for at finde ud af det.

Traditionen tro deltager Kongernes Samling i Kulturnatten med arrangementer på både Rosenborg og Amalienborg. På Rosenborg kan du opleve Christian 4.s elskede slot efter mørkets frembrud. Fra kl. 18:00 til 00:00 slår vi dørene op til en særlig og (u)hyggelig oplevelse for både børn og voksne.

På aftenen vil alt lys være slukket, og så er det ellers op til dig og din medbragte lommelygte at udforske det mørklagte slot. Gå efter lyden, og du vil blive mødt af musikalske overraskelser rundt om på slottet, der hensætter dig til en anden tid – for mange, mange år siden.

Skatkammeret er også åbent på denne aften, så gå ikke glip af at se nogle af Danmarks mest værdifulde skatte glimte i mørket.

Kulturnatten på Rosenborg foregår fredag d. 11. oktober mellem 18:00 og 00:00. Bemærk dog, at sidste indgang til slottet er kl. 23:30. For at få adgang til arrangementet skal man udover Kulturpasset også booke en timebillet til slottet, som skal fremvises ved indgangen. Timebilletten kan bookes i Kongernes Samlings webshop fra 2. oktober kl. 12:00.

Husk at medbringe Kulturpas, timebillet og egen lommelygte.

af Rosenborg Slot den 23.09.2019

Aktuelt