Nye foredrag med Vin & Videnskab

04.09.2019–27.11.2019

Det nye program for efterårets foredragsrække med Vin & Videnskab er nu offentliggjort på Statens Naturhistoriske Museums hjemmeside, og du kan glæde dig til endnu en sæson med ledende eksperter, der fortæller levende om aktuelle og inspirerende emner inden for videnskabens verden. Vi skal bl.a. høre om Månen, menneskeaber, kunstig intelligens og robotter, det genmodificerede menneske, kæmpekrateret i Grønland, forskning i lyde og Jordens fremtid. Traditionen tro slutter vi af med et brag af en Videnskabsgalla.

Vin & Videnskab er arrangeret af Statens Naturhistoriske Museum og kombinerer spændende og inspirerende foredrag med et glas vin i pausen.

Program

Foredragsaftenerne foregår fra kl. 19:00-21:15 på Chr. Hansen Auditoriet på Center for Sundhed og Samfund, Bartholinsgade 4A, 1356 København K.

Husk, at du kan få rabat på foredragene med dit studiekort eller årskort til museet.

Læs mere om de nye foredrag med Vin & Videnskab på vinogvidenskab.dk.

af Statens Naturhistoriske Museum den 20.08.2019