SMK – Statens Museum for Kunst

24.2.21:

Covid-19: Parkmuseerne er lukkede og forlænger gyldigheden af billetter

Parkmuseerne følger myndighedernes Covid-19-retningslinjer og er lukkede til og med den 6. april 2021. Når museerne åbner igen, vil gyldigheden af billetter blive forlænget med den periode, som nedlukningen kommer til at vare. Mere info følger.

Oplev 700 års dansk og international kunst fra fortidens mestre til de nyeste stjerner på kunstscenen.

SMK ligger i hjertet af København og rummer mere end 700 års kunst og kunsthistorie, der udfolder sig gennem udstillinger, omvisninger i voksen- og børnehøjde, kreative værksteder, film, koncerter, art talks, performances og meget andet.

På SMK kan du opleve storslåede mesterværker side om side med samtidsværker, der udfordrer og udforsker aktuelle kunstneriske problemstillinger. Intet andet dansk museum fremviser en så righoldig og varieret kunstsamling – fra renæssancens klassiske europæere til kunsten af i morgen. Oplev kunstperler af blandt andre Mantegna, Nolde, Anna Ancher, Derain, Rubens, Matisse, Hammershøi, Munch, Abramovic, Danh Vo og Elmgreen & Dragset.

SMK er særligt kendt for sin smukke samling af dansk guldalderkunst, landets mest omfattende samling af dansk samtidskunst – og en af verdens bedste Matisse-samlinger. Se det hele, eller bare det du har lyst til. Brug fem timer eller fem minutter.

Aktuelt