Sommer på SMK: Kreativitet, is og familietid

Grib fat i trykpressen, den farvestrålende modellervoks og limpistolen! Hver uge over sommeren inviterer vi til et nyt kreativt tema i Børnenes Værksted.

Du kan også tage mor og far med rundt på en omvisning, nyde en is i Museumshaven eller udforske snørklede figurer i særudstillingen Hieroglyffer – symbolismens tegninger 1890-1910.


Kreativ udfoldelse i Børnenes Værksted

Eventyrlige kunstbøger, modellerede blomster, malede portrætter eller noget helt fjerde. Prøv kræfter med et nyt tema hver uge i Børnenes Værksted. Museet har kunstuddannede huskunstnere, der står klar til at hjælpe fantasien på gled.

Anbefalet alder: +3 år
Datoer: Tirs-søn fra 3. juli til 12. august kl. 11.30 – 16.30
Pris: 30 kr. + entré

Læs mere


Omvisninger for hele familien

Der er noget for både store og små, når du sommeren igennem kan tage med på familieomvisninger hver søndag. Det er de små, der er i fokus, men som noget nyt kan de tage deres voksne med rundt på opdagelse, hvor vi i fællesskab ser nærmere på museets highlights.

Anbefalet alder: +4 år
Datoer: Alle søndage i juli og august  kl. 13.00 – 13.45
Pris: Entré

Læs mere

Kafeteria

Hele sommeren kan du besøge SMK’s café Kafeteria og lade dig friste af lækre kager, nybagt brød og gode ingredienser. Du kan også køle dig ned med en is i Museumshaven.

Kafeteria ligger lige indenfor museets hovedindgang og er gratis at besøge.

Læs mere


Hieroglyffer – symbolismens tegninger 1890-1910

Sommerens særudstilling viser værker fra en tid i dansk kunst, hvor symbolikken blomstrede, og kunstnerne stillede skarpt på ånd, sjæl og form i deres værker. Du kan udforske drømme, der har taget former som snørklede træer, sammenslyngede figurer og gravide kvinder.

Særudstillingen kan besøges i museets åbningstid frem til 12. august.

Pris: Entré

Læs mere

af SMK den 06.08.2019

Aktuelt