Space Night

01.11.2019

Fredag d. 1. november hylder vi rummet med et spændende program og inviterer dig indenfor fra kl. 18 til det store event SPACE NIGHT på Geologisk Museum. Det skal handle om astronomi, planetforskning, rumforskning, rumteknologi, astrofotografi og meget mere.

Kom og oplev det spændende program, hvor du bl.a. kan bevæge dig rundt i Mars’ landskab med en 3D-brille på, lægge dig ind under stjernehimlen i et miniplanetarium, kigge i stjernekikkerter og røre ved ægte meteoritter. Der vil i løbet af aftenen være meteorit- og kraterbingo, hvor du får chancen for at vinde et lille stykke meteorit, og du vil få rig mulighed for at blive klogere på rumforskning til Space Talks-foredragene.

Som noget særligt kan du også komme på besøg i det gamle Astronomiske Observatorium på Østervold for at opleve den imponerende stjernekikkert fra 1895, og hvis vejret tillader det, vil der være stjerne- og planetkiggeri. Hvis du vil se mere, kan du omgive dig med billeder af galakser og stjernetåger taget af en af Danmarks førende astrofotografer.

Til SPACE NIGHT kan du møde en perlerække af forskere og rumfartsfolk, lige fra marsforskere, meteoritforskere, astrofysikere og astronomer til eksperter fra rumfartsindustrien.

Arrangementet er både for børn og voksne, og der vil være særlige aktiviteter i børnehøjde.

Billet

Adgang til hele arrangementet kræver blot almindelig entrébillet til museet, som kan købes i billetsalget på aftenen.

Program

  • Mød rumfolkene på meteoritudstillingen
  • Astrofoto
  • Miniplanetarium
  • Space Talks
  • Meteorit- og kraterbingo
  • Det Astronomiske Observatorium på Østervold
  • Mød astronomerne

Læs mere

Læs mere om arrangementet og se det fulde program her.

af Statens Naturhistoriske Museum den 14.10.2019

Aktuelt