Videoworkshop for børn 5-13 år i efterårsferien

18.-21. oktober kl. 12-15

Tag børnene med til videoworkshop på Den Hirschsprungske Samling i efterårsferien. Her vil børnene skabe deres eget videokunstværk på iPad. Sammen med videokunstneren Helene Nymann vil børnene gå på opdagelse i museets udstilling Fra den bedste side. Portræt og følsomhed i guldalderen. Udstillingen handler om portrætter. Sammen vil vi se på, hvem menneskerne på billederne er, og hvilke følelser, man kan se i deres øjne og ansigt. Vi vil også snakke om farve, lys og perspektiv, som er med til at skabe et godt billede.

Børnene vælger selv et portrætbillede, som de digter videre på og skaber deres eget videoværk ud fra. Med hjælp fra storyboards og forskellige optage- og klippeteknikker i I-movie laver børnene deres eget videokunstværk, som til sidst vises for alle til den afsluttende præmiere. Efter workshoppen eftersendes videoværkerne til børnene.

Dagene deles op, så onsdag-torsdag er for børn på 5-8 år. Fredag-lørdag er for de større børn på 9-13 år.

Pris og tilmelding
Pris pr. deltager: 30 kr.
Voksne er velkomne til at deltage sammen med barnet, uden at det koster ekstra.

Tilmelding sker ved at skrive en mail med antal deltagere, ønsket dag og barnets alder til museumsinspektør Camilla Klitgaard Laursen på camkli@hirschsprung.dk.

Køb herefter billetter her

af Den Hirschsprungske Samling den 10.10.2017

Aktuelt