Vinteraktiviteter på Rosenborg

Vinterferiens kolde dage kalder på hyggelige indendørsaktiviteter for børn og deres forældre.

På Rosenborg, midt i Kongens Have, er der i uge 7 og 8 mulighed for at gå i fodsporet på den farverige Christian 4. på hans yndlingsslot.

Alle dage i vinterferien kan børnefamilier nemlig komme med på omvisningen ”I røg og damp – I fodsporet på Christian 4.”, der i et levende og børnevenligt sprog formidler Danmarkshistorien og fortæller alle de royale røverhistorier!

En af Rosenborgs læringspiloter sørger for at guide jer gennem slottets mange gemakker, hvor børnene fx får mulighed for at opleve kongens blodplettede krigstøj og hans private toilet. Omvisningen slutter i Kroneværkstedet, hvor børnene får lov til at lave deres helt egen krone, inspireret af kongens, der glitrer i kælderens eventyrlige skatkammer.

Historien fortælles i børnehøjde, og giver både drenge og piger mulighed for at udleve drømmen om at være konge eller dronning for en dag.

Vinterferieaktiviteten foregår 8. februar – 23. februar 2020, lørdag og søndag kl. 10.10 samt mandag til fredag kl. 10.10. og kl. 12.50. Målgruppen er primært børn i alderen 5-9 år, men alle er selvfølgelig velkomne. Da der er begrænset antal pladser, henstiller vi dog til, at der max deltager 1 voksen pr. barn.

Billetter kan købes på Kongernes Samlings Webshop fra uge 4 af. Deltagelse er gratis, når entréen er betalt (der er gratis adgang for børn og unge under 18 år på slottet).

af Rosenborg Slot den 20.01.2020

Aktuelt