Vinterferien på slottet

Fuldend slotsbesøget på Rosenborg i vinterferien med en hyggestund hos The Garden Café. Fra lørdag d. 11. til søndag d. 26. februar, kan du købe den særlige ”vinterferiebillet” til 155 kr., der giver adgang til slottet samt gulerodsmuffin og kaffe i caféen. Kaffen er valgfri, så der er mulighed for cafe latte, espresso, filterkaffe eller te. Mens kulden bider, og sneen falder, byder caféen på sommerlig engelsk havestemning med kig til slottet. Selve billetten købes på Rosenborgs billetkontor.

Valentines dag d. 14. februar er der derudover temaomvisning på slottet, hvor vi zoomer ind på de mange spor efter kærlighed, der kan ses på slottet i dag. Vores læringspilot tager jer med på en tidsrejse og fortæller om kongernes og dronningernes farverige kærlighedsliv.

I ferien kan børnefamilier også deltage i børneomvisningen I RØG OG DAMP – I FODSPORET PÅ CHRISTIAN 4, hvor vi slutter af i vores kroneværksted. Kom og lav din egen krone og få de gode kongehistorier! Det er gratis at være med, når entréen er betalt og foregår hver dag fra 11.-26. februar.

af Rosenborg Slot den 09.02.2017

Aktuelt